Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
parissangermain atletico club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Albornoz probeert naar een medespeler te passen. Castiblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Contreras krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Herrera speelt de bal door. Castiblanco is nu in balbezit. Castiblanco schiet op doel. Rincón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Piedra is nu in balbezit. Olarte rent richting de bal. Albornoz probeert naar een medespeler te passen. Castiblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Castiblanco draait met de bal, schiet en ... Rincón bokst de bal weg.

14e minuut.
Castiblanco heeft problemen om de bal te vangen. Olarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz verovert de bal door een tackle van achteren. Castiblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Castiblanco haalt uit met een fantastische trap. Rincón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Daza met een sublieme pass. Noriega rent richting de bal. Noriega speelt de bal door. Bautista rent richting de bal. Bautista geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarte geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Herrera de bal onder controle te krijgen. Hermoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Prada rent richting de bal. Pizzoza verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzoza probeert naar een medespeler te passen. Castiblanco rent richting de bal. Castiblanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
parissangermain - atletico club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parissangermain 39%, atletico club 61%.
parissangermain - atletico club 1:0

65e minuut.
Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Osorio de bal onder controle te krijgen. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio draait met de bal, schiet en ... Hermoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Albornoz probeert naar een medespeler te passen. Pizzoza is nu in balbezit. Pizzoza geeft een lange en hoge pass. Daar is Bautista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bautista draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
parissangermain - atletico club 2:0

83e minuut.
Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra rent richting de bal. Piedra geeft een lange en hoge pass. Pizzoza rent richting de bal. Pizzoza speelt de bal door. Rincón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parissangermain 47%, atletico club 53%.
parissangermain - atletico club 2:0