Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico club parissangermain
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Osorio rent richting de bal. Estacio begaat een overtreding. Osorio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flores met een snel genomen vrije trap. Medina rent richting de bal. Castiblanco is nu in balbezit. Castiblanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico club - parissangermain 0:1

10e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Olarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Herrera krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Muñoz kopt de bal weg. Albornoz heeft problemen om de bal te vangen. Bejarano speelt de bal door. Estacio rent richting de bal. Estacio schiet op doel. Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico club - parissangermain 1:1

35e minuut.
Contreras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tortillo komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Muñoz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bautista met de inworp. Albornoz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Estacio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caicedo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico club 57%, parissangermain 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico club - parissangermain 1:1

46e minuut.
Albornoz speelt de bal door. Castiblanco is nu in balbezit. Tortillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tortillo krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Albornoz geeft een lange en hoge pass. Bautista rent richting de bal. Muñoz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muñoz krijgt een gele kaart. Bautista moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bautista kan niet meer verder spelen. Orduz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Daza geeft een hoge lob. Caraballo kopt de bal weg. Tortillo is nu in balbezit. Tortillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Olarte rent richting de bal. Albornoz onderschept slim de pass. Albornoz probeert naar een medespeler te passen. Castiblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Castiblanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico club - parissangermain 1:2

68e minuut.
Caicedo verovert de bal door een tackle van achteren. Caicedo geeft een lange en hoge pass. Osorio probeert de bal aan de voet te houden. Tortillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pizzoza rent richting de bal. Pizzoza probeert naar een medespeler te passen. Tortillo rent richting de bal. Tortillo draait met de bal, schiet en ... Hermoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortillo is nu in balbezit. Caicedo is nu in balbezit. Caicedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz onderschept slim de pass. Castiblanco rent richting de bal. Albornoz is nu in balbezit. Albornoz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico club 33%, parissangermain 67%.
atletico club - parissangermain 1:2