Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real conal fbc ream madrid
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Sierra kopt de bal weg. Buitrago rent richting de bal. Henao is nu in balbezit. Zamudio verovert de bal door een tackle van achteren. Zamudio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Henao met een sublieme pass. Zapata rent richting de bal. Zapata probeert naar een medespeler te passen. Buitrago is nu in balbezit. Buitrago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zamudio heeft problemen om de bal te vangen. Aruglia onderschept slim de pass. Aruglia passt de bal met de wreef. Granados is nu in balbezit. Granados schiet op doel. Vallejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Montejo trapt de bal weg. Grajales geeft een lange en hoge pass. Aruglia is nu in balbezit. Zamudio onderschept slim de pass. Zamudio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Henao onderschept slim de pass. Aruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sierra. Sierra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real conal 51%, fbc ream madrid 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real conal - fbc ream madrid 0:0

58e minuut.
Henao speelt de bal door. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Infante krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Gómez Castaño de bal onder controle te krijgen. Urrego rent richting de bal. Arias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Arias naar de kleedkamers voor een vroege douche. Urrego wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Urrego neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real conal 53%, fbc ream madrid 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real conal - fbc ream madrid 0:0