Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madrid Football Club 1902 Ryskyman
RMC 4321 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.9 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Chárry bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve probeert naar een medespeler te passen. Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal met de wreef. Caraballo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Football Club 1902 - Ryskyman 0:1

10e minuut.
Zamudio rent richting de bal. Zamudio geeft de bal voor. Delgadillo heeft problemen om de bal te vangen. de la Peña rent richting de bal. de la Peña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Madrid Football Club 1902 - Ryskyman 1:1

20e minuut.
Buitrago heeft problemen om de bal te vangen. Espinal is nu in balbezit. Buitrago verovert de bal door een tackle van achteren. de la Peña is nu in balbezit. de la Peña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mayorga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Peña rent richting de bal. Espinal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Espinal krijgt een gele kaart. de la Peña is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de la Peña kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mancilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
de la Peña probeert de bal aan de voet te houden. Chárry rent richting de bal. Barreto begaat een overtreding. Barreto krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto is nu in balbezit. Caraballo onderschept slim de pass. Caraballo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Caraballo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferreira komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Espinal onderschept slim de pass. Espinal geeft de bal voor. Nieto controleert de bal met de borst. Espinal bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Monsalve geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chárry met de inworp. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Football Club 1902 - Ryskyman 1:2

42e minuut.
Rey is nu in balbezit. Zamudio is nu in balbezit. Forero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Football Club 1902 51%, Ryskyman 49%.
Madrid Football Club 1902 - Ryskyman 1:2

47e minuut.
Sotomayor is nu in balbezit. Sotomayor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barreto de bal. de la Peña is nu in balbezit. de la Peña draait met de bal, schiet en ... Mancilla bokst de bal weg.

54e minuut.
Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Rey met de inworp. de la Peña is nu in balbezit. de la Peña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Madrid Football Club 1902 - Ryskyman 2:2

74e minuut.
Barreto is nu in balbezit. Sotomayor is nu in balbezit. Sotomayor passt de bal zonder na te denken. de la Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Peña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mayorga met de inworp. Daar is Buitrago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sotomayor rent richting de bal. Buitrago onderschept slim de pass. Buitrago geeft een hoge lob. Mancilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Chárry met een snelle inworp. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar passt de bal met de wreef. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira schiet op doel. Villada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Madrid Football Club 1902 - Ryskyman 2:3

86e minuut.
Barreto geeft een lange en hoge pass. Colorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga begaat een overtreding. Mayorga krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Chárry is nu in balbezit. Chárry passt de bal in één keer door. Nieto met een sublieme pass. Ferreira rent richting de bal. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madrid Football Club 1902 39%, Ryskyman 61%.
Madrid Football Club 1902 - Ryskyman 2:3