Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
parissangermain real conal
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Daar is Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño speelt de bal door. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados haalt uit met een fantastische trap. Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
parissangermain - real conal 0:1

5e minuut.
Bautista rent richting de bal. Henao verovert de bal door een tackle van achteren. Henao probeert naar een medespeler te passen. Granados rent richting de bal. Granados haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Piedra met een snelle inworp. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño passt de bal met de wreef. Granados rent richting de bal. Granados draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hermoso met een harde bal richting middenveld. Pizzoza speelt de bal door. Castiblanco rent richting de bal. Castiblanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gómez Castaño is nu in balbezit. Gómez Castaño passt de bal met de wreef. Urrego is nu in balbezit. Urrego geeft een lange en hoge pass. Granados krijgt zijn hoofd ertegen. Hermoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Pizzoza is nu in balbezit. Pizzoza probeert naar een medespeler te passen. Castiblanco rent richting de bal. Castiblanco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Flores de bal. Henao is nu in balbezit. Albornoz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albornoz krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores met een sublieme pass. Pizzoza probeert naar een medespeler te passen. Castiblanco is nu in balbezit. Castiblanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
parissangermain - real conal 1:1

30e minuut.
Klungelig pakt Briceño de bal. Albornoz is nu in balbezit. Albornoz passt de bal in één keer door. Pizzoza rent richting de bal. Pizzoza geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Piedra geeft de bal voor. Inworp. Urrego met een snelle inworp. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Castaño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parissangermain 66%, real conal 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
parissangermain - real conal 1:1

51e minuut.
Henao geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Obregón de bal. Granados rent richting de bal. Granados haalt uit met een fantastische trap. Obregón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hermoso bokst de bal weg. Osorio heeft problemen om de bal te vangen. Urrego rent richting de bal. Urrego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
parissangermain - real conal 1:2

75e minuut.
Castiblanco passt de bal zonder na te denken. Albornoz rent richting de bal. Henao bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz is nu in balbezit. Albornoz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parissangermain 58%, real conal 42%.
parissangermain - real conal 1:2