Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Praga atletico club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Bejarano onderschept slim de pass. Castelblanco onderschept slim de pass. Castelblanco speelt de bal door. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Puentes is nu in balbezit. Puentes speelt de bal door. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco geeft een hoge lob. Rincón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fernández rent richting de bal. Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Praga - atletico club 1:0

15e minuut.
Castelblanco geeft de bal voor. Daar is Prada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández draait met de bal, schiet en ... Medina probeert de bal aan de voet te houden. Rincón bokst de bal weg.

27e minuut.
Olarte onderschept slim de pass. Olarte geeft een lange en hoge pass. Daar is Zuleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estacio rent richting de bal. Estacio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Prada onderschept slim de pass. Carrasco rent richting de bal. Carrasco passt de bal zonder na te denken. Fernández is nu in balbezit. Fernández schiet op doel. Rincón bokst de bal weg. Klungelig pakt Medina de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rangel is nu in balbezit. Rangel geeft de bal voor. Daar is Puentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estacio rent richting de bal. Estacio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Praga - atletico club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Praga 52%, atletico club 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Praga - atletico club 1:1

47e minuut.
Robayo met de inworp. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete met een sublieme pass. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Medina geeft een lange en hoge pass. Muñoz rent richting de bal. Met opzet legt Carrasco zijn tegenspeler op de grond. Carrasco is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Castelblanco is nu in balbezit. Castelblanco geeft een hoge lob. Daar is Prada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández is nu in balbezit. Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Olarte speelt de bal door. Rangel rent richting de bal. Robayo begaat een overtreding. Robayo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Praga 54%, atletico club 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Praga - atletico club 1:1