Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSGO FC verdolagas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Fonseca met een sublieme pass. Paz rent richting de bal. Paz met een sublieme pass. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
de la Hoz rent richting de bal. de la Hoz passt de bal met de wreef. Betancour Cuartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos draait met de bal, schiet en ... Arroyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Paz rent richting de bal. Paz geeft de bal voor. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga draait met de bal, schiet en ... Sánchez Zapata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Zamudio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mátiz speelt de bal door. Velandia heeft problemen om de bal te vangen. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Leal geeft een lange en hoge pass. Fonseca kopt de bal weg. Gacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
de la Hoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos probeert naar een medespeler te passen. Zamudio is nu in balbezit. Zamudio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSGO FC 47%, verdolagas 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSGO FC - verdolagas 0:0

64e minuut.
Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey probeert naar een medespeler te passen. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos rent richting de bal. Villalobos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Betancour Cuartas de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Bejarano passt de bal met de wreef. Zamudio is nu in balbezit. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos haalt uit met een fantastische trap. Arroyo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSGO FC - verdolagas 0:1

76e minuut.
Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos speelt de bal door. Mahecha probeert naar een medespeler te passen. Zuluaga rent richting de bal. Zuluaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ovalle geeft een hoge lob. Inworp. Aristizábal Pino met een snelle inworp. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fonseca geeft een lange en hoge pass. Daar is Velandia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga draait met de bal, schiet en ... López probeert de bal aan de voet te houden. Sánchez Zapata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mahecha kopt de bal weg. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mátiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mátiz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSGO FC 51%, verdolagas 49%.
CSGO FC - verdolagas 0:1