Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cde vilanova Galaxy FC!
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


33e minuut.
Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino rent richting de bal. Noguera onderschept slim de pass. Consuelo rent richting de bal. Consuelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Valencia trapt de bal weg van het doel. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ospina maakt een afschuwelijke overtreding. Ospina is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cde vilanova 51%, Galaxy FC! 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cde vilanova - Galaxy FC! 0:0

82e minuut.
Huertas is nu in balbezit. Huertas geeft een lange en hoge pass. Daar is Gaviria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perlaza rent richting de bal. Perlaza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
cde vilanova - Galaxy FC! 0:1

83e minuut.
Rubio met een sublieme pass. Consuelo heeft problemen om de bal te vangen. Padilla rent richting de bal. Perlaza is nu in balbezit. Perlaza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Henao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cde vilanova - Galaxy FC! 0:2

86e minuut.
Flechas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flechas geeft een hoge lob. Huertas rent richting de bal. Rubio onderschept slim de pass. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cde vilanova 47%, Galaxy FC! 53%.
cde vilanova - Galaxy FC! 0:2