Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real tothenan Moron FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Usme kopt de bal weg. Trujillo Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristizábal Pino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aristizábal Pino krijgt een gele kaart. Trujillo Gaviria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trujillo Gaviria met een snel genomen vrije trap. Torres is nu in balbezit. Arenas verovert de bal door een tackle van achteren. Arenas draait met de bal, schiet en ... Villegas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Calle rent richting de bal. Amortegui is nu in balbezit. Calle begaat een overtreding. Calle krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Obando springt en kopt de bal. Klungelig pakt Walteros de bal. Quimbayo is nu in balbezit. Quimbayo haalt uit met een fantastische trap. Cabezas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Calle passt de bal zonder na te denken. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo Gaviria maakt een afschuwelijke overtreding. Trujillo Gaviria krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Gil geeft een lange en hoge pass. Torres met een sublieme pass. Callejas heeft problemen om de bal te vangen. Molina rent richting de bal. Molina geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Daar is Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil begaat een overtreding. Calle raakt geblesseerd tijdens het duel. Usme zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obando rent richting de bal. Obando schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Hermosa is nu in balbezit. Hermosa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quimbayo met de inworp. Calle geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real tothenan 60%, Moron FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real tothenan - Moron FC 0:0

54e minuut.
Quimbayo met de inworp. Calle kan de bal niet met de borst controleren. Trujillo Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle verovert de bal door een tackle van achteren. Calle geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Quimbayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando verovert de bal door een tackle van achteren. Obando schiet op doel. Walteros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real tothenan - Moron FC 0:1

89e minuut.
Gil rent richting de bal. Calle onderschept slim de pass. Calle passt de bal in één keer door. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real tothenan - Moron FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real tothenan 54%, Moron FC 46%.
real tothenan - Moron FC 0:2