Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san pedro de uraba cde vilanova
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valenzuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valbuena geeft een lange en hoge pass. Henao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valenzuela zal de hoekschop nemen. Daar is Agudelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
san pedro de uraba - cde vilanova 1:0

6e minuut.
Consuelo verovert de bal door een tackle van achteren. Consuelo met een sublieme pass. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Noguera probeert naar een medespeler te passen. Agudelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudelo passt de bal in één keer door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Villarraga probeert naar een medespeler te passen. Henao rent richting de bal. Henao geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rubio de bal. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Fontecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Huerta is nu in balbezit. Huerta passt de bal in één keer door. Astudillo rent richting de bal. Pineda Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda Ortiz draait met de bal, schiet en ... Henao bokst de bal weg.

25e minuut.
Blanco passt de bal in één keer door. Valbuena heeft problemen om de bal te vangen. Valbuena probeert naar een medespeler te passen. Pineda Ortiz is nu in balbezit. Pineda Ortiz draait met de bal, schiet en ... Henao bokst de bal weg.

43e minuut.
Pineda Ortiz is nu in balbezit. Noguera rent richting de bal. Pineda Ortiz rent richting de bal. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san pedro de uraba 46%, cde vilanova 54%.
san pedro de uraba - cde vilanova 1:0

66e minuut.
Flechas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Consuelo geeft een lange en hoge pass. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Astudillo passt de bal in één keer door. Consuelo rent richting de bal. Consuelo probeert naar een medespeler te passen. Rubio is nu in balbezit. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Fontecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Flechas neemt de hoekschop. Bello heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Agudelo geeft de bal voor. Klungelig pakt Gaviria de bal. Pineda Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Villarraga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
san pedro de uraba - cde vilanova 2:0

79e minuut.
Klungelig pakt Valbuena de bal. Valbuena haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gaviria de bal onder controle te krijgen. Blanco rent richting de bal. Blanco geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san pedro de uraba 44%, cde vilanova 56%.
san pedro de uraba - cde vilanova 2:0