Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy FC! koahs f.c
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Arizala geeft een lange en hoge pass. Chavarro rent richting de bal. Carranza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chavarro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arriaga neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy FC! - koahs f.c 0:1

12e minuut.
Pino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ospina speelt de bal door. Bello rent richting de bal. Cantor verovert de bal door een tackle van achteren. Cantor geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chavarro geeft de bal voor. Aristizábal rent richting de bal. Aristizábal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Castaño Gutiérrez de bal. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Daza verovert de bal door een tackle van achteren. Aristizábal verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga rent richting de bal. Arriaga schiet op doel. Valencia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy FC! - koahs f.c 0:2

41e minuut.
Huertas geeft een hoge lob. Inworp. Arizala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arriaga rent richting de bal. Arriaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy FC! 51%, koahs f.c 49%.
Galaxy FC! - koahs f.c 0:2

47e minuut.
Zuleta probeert de bal aan de voet te houden. Ospina is nu in balbezit. Ospina probeert naar een medespeler te passen. Perlaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlaza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Camacho kopt de bal weg. Arriaga rent richting de bal. Arriaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy FC! - koahs f.c 0:3

65e minuut.
Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor geeft een hoge lob. Varón kopt de bal weg. Camacho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pino geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zuleta is nu in balbezit. Zuleta passt de bal in één keer door. Chavarro rent richting de bal. Chavarro geeft de bal voor. Huertas kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cantor de bal. Cantor geeft een hoge lob. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy FC! - koahs f.c 0:4

86e minuut.
Huertas kopt de bal weg. Klungelig pakt Castaño Gutiérrez de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez onderschept slim de pass. Castaño Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chavarro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carranza. Chavarro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chavarro met een snel genomen vrije trap. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Castaño Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy FC! 63%, koahs f.c 37%.
Galaxy FC! - koahs f.c 0:4