Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ositos_Furiosos real tothenan
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chía bereikt de bal nog maar net als eerste. Chía probeert naar een medespeler te passen. Patarroyo rent richting de bal. Patarroyo draait met de bal, schiet en ... Cabezas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Arenas rent richting de bal. Arenas rent richting de bal. Arenas is nu in balbezit. Arenas is nu in balbezit. Arenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hermosa met een sublieme pass. Molina is nu in balbezit. Molina probeert naar een medespeler te passen. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas draait met de bal, schiet en ... Santanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santanilla met een sublieme pass. Patarroyo rent richting de bal. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas is nu in balbezit. Arenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil passt de bal zonder na te denken. Jaimes is nu in balbezit. Arenas verovert de bal door een tackle van achteren. Arenas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Posada rent richting de bal. Posada passt de bal zonder na te denken. Patarroyo is nu in balbezit. Patarroyo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Walteros de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ositos_Furiosos - real tothenan 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ositos_Furiosos 57%, real tothenan 43%.
Ositos_Furiosos - real tothenan 1:0

69e minuut.
Walteros geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahecha met een snelle inworp. Posada is nu in balbezit. Posada met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente passt de bal met de wreef. Walteros rent richting de bal. Patarroyo rent richting de bal. Patarroyo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ositos_Furiosos 39%, real tothenan 61%.
Ositos_Furiosos - real tothenan 1:0