Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy FC! san pedro de uraba
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Macías met een harde bal richting middenveld. Varón bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valbuena krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Varón met een snelle inworp. Pino rent richting de bal. Pino geeft een hoge lob. Ospina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ospina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy FC! - san pedro de uraba 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Perlaza de bal. Ospina is nu in balbezit. Huerta onderschept slim de pass. Perlaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlaza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Carranza kopt de bal weg. Daar is Valbuena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda Ortiz is nu in balbezit. Pineda Ortiz schiet op doel. Gamarra probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Varón bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Valbuena probeert naar een medespeler te passen. Pineda Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galaxy FC! - san pedro de uraba 1:1

28e minuut.
Ospina is nu in balbezit. Agudelo verovert de bal door een tackle van achteren. Agudelo passt de bal met de wreef. Ospina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ospina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ospina kopt de bal weg. Agudelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlaza maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Perlaza naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Huerta is nu in balbezit. Huerta geeft de bal voor. Blanco kopt de bal weg. Pineda Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Pineda Ortiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy FC! 49%, san pedro de uraba 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galaxy FC! - san pedro de uraba 1:1

52e minuut.
Daza probeert de bal aan de voet te houden. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena met een sublieme pass. Pineda Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy FC! - san pedro de uraba 1:2

61e minuut.
Bello kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ospina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ospina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galaxy FC! - san pedro de uraba 2:2

72e minuut.
Gómez Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Castaño geeft de bal voor. Ortiz kan de bal niet met de borst controleren. Pineda Ortiz is nu in balbezit. Pineda Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Montenegro met een sublieme pass. Pineda Ortiz is nu in balbezit. Pineda Ortiz draait met de bal, schiet en ... Valbuena is nu in balbezit. Valbuena schiet op doel. Valencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy FC! 49%, san pedro de uraba 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galaxy FC! - san pedro de uraba 2:2