Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san pedro de uraba Galaxy FC!
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valencia trapt de bal weg. Daar is Daza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
san pedro de uraba - Galaxy FC! 1:0

8e minuut.
Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra geeft een hoge lob. Daar is Perlaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ospina is nu in balbezit. Ospina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ospina rent richting de bal. Huerta verovert de bal door een tackle van achteren. Huerta passt de bal in één keer door. Perlaza rent richting de bal. Perlaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
san pedro de uraba - Galaxy FC! 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san pedro de uraba 56%, Galaxy FC! 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
san pedro de uraba - Galaxy FC! 1:1

47e minuut.
Gómez Castaño geeft een hoge lob. Inworp. Cantor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ospina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ospina draait met de bal, schiet en ... Fontecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Gómez Castaño onderschept slim de pass. Ospina onderschept slim de pass. Ospina passt de bal met de wreef. Pineda Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda Ortiz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Huerta speelt de bal door. Gómez Castaño rent richting de bal. Ospina verovert de bal door een tackle van achteren. Perlaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlaza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Agudelo rent richting de bal. Agudelo speelt de bal door. Huerta is nu in balbezit. Ospina onderschept slim de pass. Ospina passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Huertas probeert naar een medespeler te passen. Pineda Ortiz is nu in balbezit. Pineda Ortiz draait met de bal, schiet en ... Gamarra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
san pedro de uraba - Galaxy FC! 2:1

80e minuut.
Agudelo geeft een hoge lob. Pineda Ortiz is nu in balbezit. Pineda Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Blanco geeft een lange en hoge pass. Valenzuela maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Agudelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ospina onderschept slim de pass. Ospina passt de bal zonder na te denken. Perlaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlaza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
san pedro de uraba - Galaxy FC! 2:2

86e minuut.
Huertas rent richting de bal. Valenzuela rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huertas. Valenzuela moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Valenzuela kan niet meer verder spelen. Ubaque komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san pedro de uraba 44%, Galaxy FC! 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
san pedro de uraba - Galaxy FC! 2:2