Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cde vilanova koahs f.c
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Flechas rent richting de bal. Inworp. Flechas met de inworp. Consuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuelo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Aristizábal is nu in balbezit. Padilla onderschept slim de pass. Camacho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Padilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Consuelo neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
cde vilanova - koahs f.c 1:0

20e minuut.
Zuleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zuleta. Zuleta krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Arizala onderschept slim de pass. Arizala probeert naar een medespeler te passen. Arriaga kan de bal niet met de borst controleren. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Henao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Inworp. Arizala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga geeft de bal voor. Gaviria kopt de bal weg. Henao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Gaviria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Henao probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Rubio passt de bal met de wreef. Astudillo rent richting de bal. Astudillo geeft een lange en hoge pass. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera draait met de bal, schiet en ... Laguna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cde vilanova - koahs f.c 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cde vilanova 54%, koahs f.c 46%.
cde vilanova - koahs f.c 2:0

76e minuut.
Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Bello met een sublieme pass. Consuelo probeert naar een medespeler te passen. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Zuleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Consuelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuelo passt de bal met de wreef. Rubio is nu in balbezit. Rubio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cde vilanova - koahs f.c 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cde vilanova 56%, koahs f.c 44%.
cde vilanova - koahs f.c 3:0