Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moron FC Ositos_Furiosos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Posada met een sublieme pass. Patarroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Patarroyo onderschept slim de pass. Patarroyo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Villegas met een harde bal richting middenveld. Daar is Chía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calle begaat een overtreding. Calle krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Rivas probeert naar een medespeler te passen. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomar rent richting de bal. Obando onderschept slim de pass. Obando draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mahecha is nu in balbezit. Mahecha passt de bal zonder na te denken. Posada rent richting de bal. Posada speelt de bal door. Patarroyo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pulgarín kopt de bal weg. Jaimes is nu in balbezit. Jaimes met een sublieme pass. Llorente is nu in balbezit. Llorente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Calle is nu in balbezit. Calle passt de bal zonder na te denken. Obando rent richting de bal. Obando haalt uit met een fantastische trap. Varela probeert de bal aan de voet te houden. Santanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Posada geeft de bal voor. Patarroyo rent richting de bal. Ochoa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patarroyo raakt geblesseerd tijdens het duel. Posada legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moron FC 59%, Ositos_Furiosos 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moron FC - Ositos_Furiosos 0:0

49e minuut.
Posada passt de bal zonder na te denken. Torres speelt de bal door. Obando is nu in balbezit. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mahecha is nu in balbezit. Mahecha geeft de bal voor. Daar is Cubides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posada is nu in balbezit. Posada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes geeft een lange en hoge pass. Torres geeft een lange en hoge pass. Daar is Jaimes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obando rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moron FC - Ositos_Furiosos 1:0

83e minuut.
Callejas probeert naar een medespeler te passen. Llorente is nu in balbezit. Llorente passt de bal zonder na te denken. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Chía rent richting de bal. Calle onderschept slim de pass. Calle passt de bal met de wreef. Obando is nu in balbezit. Obando schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moron FC 46%, Ositos_Furiosos 54%.
Moron FC - Ositos_Furiosos 1:0