Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moron FC san pedro de uraba
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Calle verovert de bal door een tackle van achteren. Calle passt de bal in één keer door. Daar is Ahumada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calle is nu in balbezit. Calle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moron FC - san pedro de uraba 1:0

29e minuut.
Agudelo speelt de bal door. Cruz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrios. Barrios krijgt een gele kaart. Cruz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cruz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahumada rent richting de bal. Ahumada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moron FC 45%, san pedro de uraba 55%.
Moron FC - san pedro de uraba 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Pineda Ortiz de bal. Calle is nu in balbezit. Pineda Ortiz begaat een overtreding. Calle roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Calle kan niet meer verder spelen. Pulgarín komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Suesca met een snelle inworp. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgarín verovert de bal door een tackle van achteren. Pulgarín passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Huerta onderschept slim de pass. Huerta geeft een hoge lob. Callejas kopt de bal weg. Klungelig pakt Pineda Ortiz de bal. Pineda Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Usme passt de bal met de wreef. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Callejas krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Ahumada rent richting de bal. Pulgarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgarín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Agudelo met de inworp. Gómez Castaño rent richting de bal. Gómez Castaño geeft de bal voor. Pineda Ortiz is nu in balbezit. Pineda Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Bello passt de bal zonder na te denken. Ahumada rent richting de bal. Met opzet legt Montenegro zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Montenegro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Montenegro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ahumada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cruz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moron FC 42%, san pedro de uraba 58%.
Moron FC - san pedro de uraba 1:0