Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real tothenan koahs f.c
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Amortegui geeft een hoge lob. Chavarro is nu in balbezit. Chavarro passt de bal zonder na te denken. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real tothenan - koahs f.c 0:1

8e minuut.
Arriaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Castaño Gutiérrez de bal. Castaño Gutiérrez schiet op doel. Walteros probeert de bal aan de voet te houden. Cabezas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real tothenan - koahs f.c 0:2

9e minuut.
Castaño Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Chavarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarro passt de bal zonder na te denken. Arenas rent richting de bal. Arenas haalt uit met een fantastische trap. Laguna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Amortegui probeert de bal aan de voet te houden. Chavarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarro speelt de bal door. Arriaga rent richting de bal. Arriaga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
real tothenan - koahs f.c 0:3

43e minuut.
Aristizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristizábal passt de bal in één keer door. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Castaño Gutiérrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real tothenan - koahs f.c 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real tothenan 59%, koahs f.c 41%.
real tothenan - koahs f.c 0:4

63e minuut.
Lugo passt de bal met de wreef. Arriaga is nu in balbezit. Trujillo Gaviria begaat een overtreding. Trujillo Gaviria krijgt een gele kaart. Arriaga raakt geblesseerd tijdens het duel. Lugo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Walteros geeft een lange en hoge pass. Camacho kopt de bal weg. Lugo heeft problemen om de bal te vangen. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Amortegui is nu in balbezit. Amortegui geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chavarro met de inworp. Aristizábal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real tothenan 56%, koahs f.c 44%.
real tothenan - koahs f.c 0:4