Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galaxy FC! Real Sebastian G
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ospina is nu in balbezit. Alvarado rent richting de bal. Alvarado met een sublieme pass. Urrego is nu in balbezit. Urrego draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cantor speelt de bal door. Perlaza is nu in balbezit. Ospina is nu in balbezit. Ospina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galaxy FC! - Real Sebastian G 1:0

23e minuut.
Urrego onderschept slim de pass. Urrego passt de bal met de wreef. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daza is nu in balbezit. Iguarán rent richting de bal. Iguarán met een sublieme pass. Urrego rent richting de bal. Urrego schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ospina heeft problemen om de bal te vangen. Iguarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ospina zijn tegenspeler op de grond. Iguarán wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Iguarán kan niet meer verder spelen. Ovalle komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Huertas geeft een hoge lob. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado passt de bal in één keer door. Urrego rent richting de bal. Urrego draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy FC! 60%, Real Sebastian G 40%.
Galaxy FC! - Real Sebastian G 1:0

48e minuut.
Carranza onderschept slim de pass. Carranza probeert naar een medespeler te passen. Cantor met een sublieme pass. Perlaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlaza draait met de bal, schiet en ... Holmes Otero bokst de bal weg.

53e minuut.
Carranza probeert de bal met de borst te controleren. Daza rent richting de bal. Daza passt de bal met de wreef. Urrego rent richting de bal. Urrego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ospina is nu in balbezit. Ospina geeft de bal voor. Cantor rent richting de bal. Cantor met een sublieme pass. Holmes Otero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Agredo passt de bal in één keer door. Ovalle rent richting de bal. Ovalle passt de bal met de wreef. Urrego rent richting de bal. Urrego schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gamarra geeft een lange en hoge pass. Cantor kopt de bal weg. Klungelig pakt Celis de bal. Perlaza rent richting de bal. Perlaza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galaxy FC! 56%, Real Sebastian G 44%.
Galaxy FC! - Real Sebastian G 1:0