Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
koahs f.c Moron FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Daar is Usme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello met een sublieme pass. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
koahs f.c - Moron FC 1:0

33e minuut.
Arriaga rent richting de bal. Arriaga haalt uit met een fantastische trap. Daar is Usme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
koahs f.c - Moron FC 2:0

35e minuut.
Ahumada rent richting de bal. Ahumada met een sublieme pass. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando haalt uit met een fantastische trap. Laguna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: koahs f.c 55%, Moron FC 45%.
koahs f.c - Moron FC 2:0

50e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga onderschept slim de pass. Cubides bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga geeft de bal voor. Villegas bokst de bal weg.

54e minuut.
Villa met een sublieme pass. Obando rent richting de bal. Obando passt de bal zonder na te denken. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft een hoge lob. Vives probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obando rent richting de bal. Obando schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Usme kopt de bal weg. Vives geeft een hoge lob. Villa rent richting de bal. Chavarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Cruz de bal. Zuleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuleta speelt de bal door. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ahumada rent richting de bal. Aristizábal onderschept slim de pass. Aristizábal probeert naar een medespeler te passen. Chavarro heeft problemen om de bal te vangen. Chavarro geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz speelt de bal door. Daar is Obando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
koahs f.c - Moron FC 2:1

87e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ochoa geeft een hoge lob. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca verovert de bal door een tackle van achteren. Suesca met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Usme met een sublieme pass. Obando rent richting de bal. Bello begaat een overtreding. Bello krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: koahs f.c 50%, Moron FC 50%.
koahs f.c - Moron FC 2:1