Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ositos_Furiosos koahs f.c
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Mahecha rent richting de bal. Arizala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahecha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Llorente zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Patarroyo maakt een snoekduik en kopt de bal. Laguna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Galán speelt de bal door. Chavarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarro passt de bal zonder na te denken. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Santanilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Zuleta speelt de bal door. Galán is nu in balbezit. Bello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bello krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Arriaga kopt de bal weg. Arizala is nu in balbezit. Arizala met een sublieme pass. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ositos_Furiosos 52%, koahs f.c 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ositos_Furiosos - koahs f.c 0:0

71e minuut.
Arévalo passt de bal in één keer door. Arizala bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Galán kopt de bal weg. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ositos_Furiosos - koahs f.c 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ositos_Furiosos 45%, koahs f.c 55%.
Ositos_Furiosos - koahs f.c 0:1