Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cde vilanova Moron FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Yate bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera passt de bal met de wreef. Obando rent richting de bal. Obando haalt uit met een fantastische trap. Henao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Usme rent richting de bal. Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla speelt de bal door. Rubio rent richting de bal. Rubio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Consuelo kopt de bal weg. Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubio krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cruz geeft de bal voor. Inworp. Flechas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Consuelo is nu in balbezit. Consuelo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Villarraga de bal onder controle te krijgen. Obando is nu in balbezit. Obando haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cde vilanova 52%, Moron FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cde vilanova - Moron FC 0:0

60e minuut.
Astudillo rent richting de bal. Astudillo geeft een lange en hoge pass. Flechas met een sublieme pass. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Rubiano onderschept slim de pass. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada passt de bal zonder na te denken. Obando is nu in balbezit. Obando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cde vilanova - Moron FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cde vilanova 44%, Moron FC 56%.
cde vilanova - Moron FC 0:1