Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sebastian G koahs f.c
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Castaño Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga rent richting de bal. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Castaño Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Holmes Otero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sebastian G - koahs f.c 0:1

3e minuut.
Vives probeert naar een medespeler te passen. Bello met een sublieme pass. Aristizábal speelt de bal door. Toledo is nu in balbezit. Toledo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Aristizábal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Robayo de bal. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Castaño Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sebastian G - koahs f.c 0:2

29e minuut.
Arriaga rent richting de bal. Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Iguarán is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Castaño Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Holmes Otero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Arizala probeert naar een medespeler te passen. Iguarán zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Arévalo de bal. Urrego is nu in balbezit. Urrego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sebastian G - koahs f.c 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sebastian G 53%, koahs f.c 47%.
Real Sebastian G - koahs f.c 1:2

53e minuut.
Zuleta rent richting de bal. Gaviria Trujillo rent richting de bal. Met opzet legt Zuleta zijn tegenspeler op de grond. Zuleta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

80e minuut.
Iguarán onderschept slim de pass. Iguarán probeert naar een medespeler te passen. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Urrego is nu in balbezit. Urrego schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sebastian G 35%, koahs f.c 65%.
Real Sebastian G - koahs f.c 1:2