Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san pedro de uraba Ositos_Furiosos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Posada is nu in balbezit. Posada haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Montenegro de bal. Patarroyo rent richting de bal. Patarroyo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ubaque rent richting de bal. Ubaque met een sublieme pass. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Varela kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Valbuena heeft problemen om de bal te vangen. Valbuena passt de bal in één keer door. Pineda Ortiz is nu in balbezit. Pineda Ortiz schiet op doel. Santanilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
san pedro de uraba - Ositos_Furiosos 1:0

27e minuut.
Ubaque probeert de bal aan de voet te houden. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán probeert naar een medespeler te passen. Patarroyo rent richting de bal. Patarroyo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Chía raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pinzón komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Buitrago geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Posada bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada haalt uit met een fantastische trap. Fontecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pineda Ortiz rent richting de bal. Valbuena rent richting de bal. Valbuena passt de bal met de wreef. Blanco rent richting de bal. Blanco geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san pedro de uraba 54%, Ositos_Furiosos 46%.
san pedro de uraba - Ositos_Furiosos 1:0

51e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jaimes de bal. Pineda Ortiz is nu in balbezit. Pineda Ortiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Posada onderschept slim de pass. Posada met een sublieme pass. Patarroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Patarroyo haalt uit met een fantastische trap. Fontecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bello kopt de bal weg. Klungelig pakt Mahecha de bal. Mahecha geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Llorente kopt de bal weg. Ubaque is nu in balbezit. Ubaque geeft een hoge lob. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela geeft de bal voor. Santanilla bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Pineda Ortiz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
san pedro de uraba - Ositos_Furiosos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san pedro de uraba 49%, Ositos_Furiosos 51%.
san pedro de uraba - Ositos_Furiosos 2:0