Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real tothenan cde vilanova
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noguera geeft een lange en hoge pass. Hermosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Flechas onderschept slim de pass. Flechas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Trujillo Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuelo verovert de bal door een tackle van achteren. Consuelo probeert naar een medespeler te passen. Rubio is nu in balbezit. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real tothenan - cde vilanova 0:1

27e minuut.
Amortegui bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Astudillo. Amortegui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amortegui met een snel genomen vrije trap. Gaviria is nu in balbezit. Arenas onderschept slim de pass. Arenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real tothenan - cde vilanova 1:1

40e minuut.
Rubiano met een sublieme pass. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Walteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio onderschept slim de pass. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real tothenan 49%, cde vilanova 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real tothenan - cde vilanova 1:1

48e minuut.
Gaviria geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arenas is nu in balbezit. Arenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Trujillo Gaviria met een sublieme pass. Arenas speelt de bal door. Rubiano heeft problemen om de bal te vangen. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap. Henao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Walteros met een harde bal richting middenveld. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo met een sublieme pass. Rubio rent richting de bal. Rubio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Astudillo geeft een lange en hoge pass. Amortegui rent richting de bal. Astudillo begaat een overtreding. Astudillo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real tothenan 58%, cde vilanova 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real tothenan - cde vilanova 1:1