Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abreu La Gloria de Dios
deabreu Tactiek 433
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
52 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 28.1
excellent Schieten average
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Bigott de bal. Bigott speelt de bal door. Vracaj rent richting de bal. Pesić is nu in balbezit. Pesić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Jaspe is nu in balbezit. Pesić verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pesić de bal. Vracaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vracaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Perkov rent richting de bal. Elie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Perkov met een snel genomen vrije trap. Daar is Vracaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vracaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perkov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pesić kopt de bal weg. Vracaj heeft problemen om de bal te vangen. Vracaj draait met de bal, schiet en ... Cannellone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pesić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Perkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Ommen rent richting de bal. van Ommen geeft een lange en hoge pass. Vracaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vracaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Jaspe geeft een lange en hoge pass. Daar is Villard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villard passt de bal zonder na te denken. Vracaj is nu in balbezit. Vracaj schiet op doel. Cannellone bokst de bal weg.

12e minuut.
Pesić heeft problemen om de bal te vangen. Palacios is nu in balbezit. van Ommen met een sublieme pass. Vracaj is nu in balbezit. Vracaj haalt uit met een fantastische trap. Cannellone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cannellone speelt de bal door. Jaspe heeft problemen om de bal te vangen. Pesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vracaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vracaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Cannellone trapt de bal weg. Vracaj rent richting de bal. Vracaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Cannellone trapt de bal weg van het doel. Vracaj is nu in balbezit. Vracaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - La Gloria de Dios 1:0

18e minuut.
Perkov met een snelle inworp. Pesić is nu in balbezit. Jaspe verovert de bal door een tackle van achteren. Vracaj is nu in balbezit. Vracaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jaspe is nu in balbezit. Jaspe passt de bal in één keer door. Perkov probeert naar een medespeler te passen. Vracaj is nu in balbezit. Vracaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bigott passt de bal zonder na te denken. Perkov probeert naar een medespeler te passen. Vracaj is nu in balbezit. Pesić is nu in balbezit. Pesić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vracaj passt de bal in één keer door. Pesić rent richting de bal. Pesić probeert naar een medespeler te passen. Vracaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vracaj draait met de bal, schiet en ... Cannellone bokst de bal weg. Vracaj is nu in balbezit. Vracaj draait met de bal, schiet en ... Cannellone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - La Gloria de Dios 2:0

34e minuut.
Cannellone met een harde bal richting middenveld. Vracaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesić rent richting de bal. Pesić draait met de bal, schiet en ... Vílchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jaspe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Perkov met de inworp. Pesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cannellone speelt de bal door. van Ommen kopt de bal weg. Klungelig pakt Bigott de bal. Pesić rent richting de bal. Pesić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Elie probeert naar een medespeler te passen. Pesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesić geeft de bal voor. Vracaj is nu in balbezit. Vracaj haalt uit met een fantastische trap. Cannellone bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żytomirski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vracaj krijgt zijn hoofd ertegen. Cannellone bokst de bal weg.

45e minuut.
Żytomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żytomirski passt de bal met de wreef. Vracaj heeft problemen om de bal te vangen. Vracaj schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abreu 16%, La Gloria de Dios 84%.
abreu - La Gloria de Dios 2:0

48e minuut.
van Ommen speelt de bal door. Vracaj rent richting de bal. Pesić is nu in balbezit. Vracaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vracaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vracaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vracaj schiet op doel. Cannellone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - La Gloria de Dios 3:0

52e minuut.
van Ommen bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkov probeert naar een medespeler te passen. Pesić is nu in balbezit. Pesić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vracaj passt de bal zonder na te denken. van Ommen is nu in balbezit. van Ommen speelt de bal door. Pesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. van Seumeren komt het veld opgelopen. Hannesson komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Perkov probeert de bal met de borst te controleren. Perkov probeert naar een medespeler te passen. van Ommen probeert naar een medespeler te passen. Vracaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vracaj schiet op doel. Cannellone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vracaj rent richting de bal. Vracaj schiet op doel. Cannellone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - La Gloria de Dios 4:0

61e minuut.
Antúnez komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pesić onderschept slim de pass. Vracaj is nu in balbezit. Pesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vracaj is nu in balbezit. Vracaj schiet op doel. Cannellone bokst de bal weg.

67e minuut.
Pesić geeft een hoge lob. Perkov is nu in balbezit. Perkov passt de bal in één keer door. Vracaj is nu in balbezit. Pesić is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
van Ommen passt de bal zonder na te denken. Pesić rent richting de bal. Pesić met een sublieme pass. Vracaj is nu in balbezit. Vracaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Jaspe met een sublieme pass. Barreto met een sublieme pass. Hannesson met een sublieme pass. Pesić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cannellone met een sublieme pass. Pesić kopt de bal weg. Vracaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesić is nu in balbezit. Pesić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - La Gloria de Dios 5:0

89e minuut.
Vílchez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Seumeren met de inworp. Pesić is nu in balbezit. Pesić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abreu 12%, La Gloria de Dios 88%.
abreu - La Gloria de Dios 5:0