Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanes de Oriente F.C. Hecatombe FC
4D-3-3 Tactiek Tactica 1
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 37.4
redelijk Schieten zwak
solide Passen redelijk
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Kilibarda geeft een hoge lob. Peñaranda kopt de bal weg. Jerrysson is nu in balbezit. Jerrysson geeft de bal voor. Duval maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval rent richting de bal. Duval schiet op doel. Benítez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Hecatombe FC 1:0

8e minuut.
Rüssmann geeft de bal voor. González rent richting de bal. Loockx maakt een afschuwelijke overtreding. Loockx krijgt een gele kaart. González roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. González kan niet meer verder spelen. Klaiber komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre passt de bal zonder na te denken. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber haalt uit met een fantastische trap. Benítez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Hecatombe FC 2:0

26e minuut.
Loockx is nu in balbezit. Loockx geeft een hoge lob. Soczyński kopt de bal weg. Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rey trapt de bal weg. Izaguirre kopt de bal weg. Duval is nu in balbezit. Duval schiet op doel. Benítez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Hecatombe FC 3:0

29e minuut.
Gorączko met een sublieme pass. Klaiber rent richting de bal. Klaiber passt de bal zonder na te denken. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jerrysson kopt de bal weg. Daar is Klaiber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilibarda rent richting de bal. Klaiber onderschept slim de pass. Klaiber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jerrysson speelt de bal door. Duval controleert de bal met de borst. Di Martino begaat een overtreding. Di Martino krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Benítez trapt de bal weg. Jerrysson kopt de bal weg. Gallardo probeert de bal met de borst te controleren. Duval rent richting de bal. Duval haalt uit met een fantastische trap. Benítez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - Hecatombe FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes de Oriente F.C. 31%, Hecatombe FC 69%.
Titanes de Oriente F.C. - Hecatombe FC 4:0

46e minuut.
Matoso Aguilar komt het veld opgelopen. Matyjasek komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Gallardo met een sublieme pass. Matyjasek rent richting de bal. Matyjasek speelt de bal door. Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Loockx met een sublieme pass. Matyjasek is nu in balbezit. Matyjasek passt de bal met de wreef. Tułodziecki rent richting de bal. Tułodziecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval verovert de bal door een tackle van achteren. Duval draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kilibarda met een sublieme pass. Gallardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grabkowski is nu in balbezit. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gorączko rent richting de bal. Gorączko geeft een hoge lob. Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Klaiber is nu in balbezit. Klaiber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tendas geeft een hoge lob. Inworp. Gorączko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Matoso Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Jerrysson heeft problemen om de bal te vangen. Jerrysson passt de bal zonder na te denken. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Casas komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gorączko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Izaguirre de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matyjasek. Matyjasek krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Izaguirre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dolgetta met een snel genomen vrije trap. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas rent richting de bal. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes de Oriente F.C. 26%, Hecatombe FC 74%.
Titanes de Oriente F.C. - Hecatombe FC 4:0