Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATLETICO TUY Maracaibo Brewers
electronica Tactiek 442
65% Balbezit 35%
25% Spel op eigen helft 75%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


16e minuut.
Hegenbart onderschept slim de pass. Hegenbart probeert naar een medespeler te passen. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwałek rent richting de bal. Chwałek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwałek verovert de bal door een tackle van achteren. Chwałek passt de bal zonder na te denken. Leal is nu in balbezit. Leal schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tarazona onderschept slim de pass. Tarazona geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hegenbart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chwałek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Concepción zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hegenbart geeft een lange en hoge pass. Leal is nu in balbezit. Leal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO TUY - Maracaibo Brewers 1:0

34e minuut.
Hegenbart is nu in balbezit. Hegenbart geeft een hoge lob. Leal is nu in balbezit. Leal schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO TUY - Maracaibo Brewers 2:0

40e minuut.
Chárry probeert naar een medespeler te passen. Chwałek is nu in balbezit. Chwałek passt de bal met de wreef. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO TUY - Maracaibo Brewers 3:0

43e minuut.
Chárry geeft de bal voor. Orav probeert de bal met de borst te controleren. Leal rent richting de bal. Leal haalt uit met een fantastische trap. Reyna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO TUY - Maracaibo Brewers 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO TUY 32%, Maracaibo Brewers 68%.
ATLETICO TUY - Maracaibo Brewers 4:0

46e minuut.
Bolivar komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bolivar probeert de bal aan de voet te houden. Chwałek is nu in balbezit. Chwałek passt de bal zonder na te denken. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO TUY - Maracaibo Brewers 5:0

65e minuut.
Vilím geeft een lange en hoge pass. Bolivar rent richting de bal. Bolivar passt de bal in één keer door. Chárry bereikt de bal nog maar net als eerste. Chárry geeft de bal voor. Reyna bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Reyna met een harde bal richting middenveld. Castellanos kopt de bal weg. Chárry met een sublieme pass. Bolivar is nu in balbezit. Bolivar schiet op doel. Reyna bokst de bal weg.

83e minuut.
Tarazona kopt de bal weg. Chárry probeert de bal aan de voet te houden. Chwałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwałek geeft een hoge lob. Orav verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. Reyna trapt de bal weg van het doel. Concepción kopt de bal weg. Bolivar rent richting de bal. Bolivar schiet op doel. Reyna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reyna met een sublieme pass. Concepción kopt de bal weg. Bolivar is nu in balbezit. Bolivar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETICO TUY - Maracaibo Brewers 6:0

90e minuut.
Concepción passt de bal in één keer door. Chárry is nu in balbezit. Chárry geeft de bal voor. Bolivar is nu in balbezit. Bolivar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETICO TUY 17%, Maracaibo Brewers 83%.
ATLETICO TUY - Maracaibo Brewers 6:0