Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hecatombe FC Maracaibo Brewers
Tactica 1 Tactiek 442
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
solide Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Soczyński passt de bal in één keer door. Loockx is nu in balbezit. Loockx passt de bal met de wreef. Tułodziecki rent richting de bal. Tułodziecki schiet op doel. Reyna bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Di Martino verovert de bal door een tackle van achteren. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński probeert naar een medespeler te passen. Tułodziecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tułodziecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Di Martino geeft een hoge lob. Tułodziecki rent richting de bal. Orav legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tułodziecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tułodziecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Hecatombe FC - Maracaibo Brewers 1:0

25e minuut.
Soczyński passt de bal zonder na te denken. Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx passt de bal in één keer door. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Drake probeert naar een medespeler te passen. Loockx is nu in balbezit. Butto speelt de bal door. Loockx is nu in balbezit. Loockx geeft de bal voor. Reyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tułodziecki rent richting de bal. Tułodziecki schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Castellanos heeft problemen om de bal te vangen. Di Martino rent richting de bal. Castellanos begaat een overtreding. Di Martino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drake zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hecatombe FC 30%, Maracaibo Brewers 70%.
Hecatombe FC - Maracaibo Brewers 1:0

46e minuut.
Matyjasek komt het veld opgelopen. Matoso Aguilar komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Matoso Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Tarazona rent richting de bal. Tułodziecki onderschept slim de pass. Tułodziecki haalt uit met een fantastische trap. Reyna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hecatombe FC - Maracaibo Brewers 2:0

49e minuut.
Matoso Aguilar met een sublieme pass. Matyjasek is nu in balbezit. Matyjasek met een sublieme pass. Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Matoso Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Loockx rent richting de bal. Loockx geeft een hoge lob. Matyjasek is nu in balbezit. Matyjasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hecatombe FC - Maracaibo Brewers 3:0

56e minuut.
Matoso Aguilar met een sublieme pass. Matyjasek is nu in balbezit. Matyjasek probeert naar een medespeler te passen. Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hecatombe FC - Maracaibo Brewers 4:0

58e minuut.
Matyjasek passt de bal in één keer door. Matoso Aguilar rent richting de bal. Matoso Aguilar met een sublieme pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Matyjasek is nu in balbezit. Matyjasek speelt de bal door. Soczyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tułodziecki de bal. Tułodziecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Soczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matyjasek rent richting de bal. Matyjasek geeft een lange en hoge pass. Tułodziecki is nu in balbezit. Tułodziecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hecatombe FC 22%, Maracaibo Brewers 78%.
Hecatombe FC - Maracaibo Brewers 4:0