Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hecatombe FC ManUntd
Tactica 1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten average
good Passen hopeless
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Crespo geeft de bal voor. Matyjasek kopt de bal weg. Soteldo heeft problemen om de bal te vangen. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Di Martino onderschept slim de pass. Di Martino speelt de bal door. Tułodziecki rent richting de bal. Tułodziecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hecatombe FC - ManUntd 1:0

37e minuut.
Drake zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx geeft de bal voor. Tułodziecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tułodziecki draait met de bal, schiet en ... Obregón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Loockx is nu in balbezit. Loockx draait met de bal, schiet en ... Obregón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hecatombe FC - ManUntd 2:0

40e minuut.
Di Martino passt de bal in één keer door. Tułodziecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo is nu in balbezit. Tułodziecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tułodziecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hecatombe FC 27%, ManUntd 73%.
Hecatombe FC - ManUntd 2:0

55e minuut.
Soteldo geeft een lange en hoge pass. Di Martino bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Martino speelt de bal door. Tułodziecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tułodziecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake probeert naar een medespeler te passen. Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Martino is nu in balbezit. Di Martino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

66e minuut.
Farías raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oria komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Matoso Aguilar rent richting de bal. Matoso Aguilar passt de bal zonder na te denken. Matyjasek speelt de bal door. Daar is Tułodziecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tułodziecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hecatombe FC - ManUntd 3:0

70e minuut.
Daar is Chalbaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matoso Aguilar is nu in balbezit. Met opzet legt Gallegos zijn tegenspeler op de grond. Gallegos krijgt een gele kaart. Matoso Aguilar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Matoso Aguilar kan niet meer verder spelen. Marysek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek met een sublieme pass. Loockx rent richting de bal. Loockx schiet op doel. Crespo heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marysek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hecatombe FC - ManUntd 4:0

81e minuut.
Camejo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Martino met een snelle inworp. Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tułodziecki rent richting de bal. Loockx rent richting de bal. Tułodziecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hecatombe FC 21%, ManUntd 79%.
Hecatombe FC - ManUntd 4:0