Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD La Quinta Del Buitre Miguel Falco E.F
Normal Tactiek Swift
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 31.5
average Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen average


7e minuut.
Manzano is nu in balbezit. Bencomo is nu in balbezit. Bencomo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Filardo de bal onder controle te krijgen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carrero zal de hoekschop nemen. Ledezma kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Homoţescu met een sublieme pass. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel. Riveros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD La Quinta Del Buitre - Miguel Falco E.F 0:1

13e minuut.
Zdunek is nu in balbezit. Zdunek passt de bal in één keer door. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD La Quinta Del Buitre - Miguel Falco E.F 0:2

19e minuut.
Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Araújo passt de bal zonder na te denken. Manzano is nu in balbezit. Manzano haalt uit met een fantastische trap. Polanco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD La Quinta Del Buitre - Miguel Falco E.F 1:2

41e minuut.
Villanueva probeert de bal aan de voet te houden. Zdunek geeft een lange en hoge pass. Araújo kopt de bal weg. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD La Quinta Del Buitre 52%, Miguel Falco E.F 48%.
CD La Quinta Del Buitre - Miguel Falco E.F 1:2

55e minuut.
Filardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Araújo speelt de bal door. Vargas rent richting de bal. Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Filardo is nu in balbezit. Carrero onderschept slim de pass. Carrero geeft de bal voor. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto draait met de bal, schiet en ... Riveros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Zdunek probeert naar een medespeler te passen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma passt de bal zonder na te denken. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Araújo met een sublieme pass. Manzano is nu in balbezit. Manzano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Homoţescu trapt de bal weg. Villanueva speelt de bal door. Zdunek heeft problemen om de bal te vangen. Manzano is nu in balbezit. Manzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD La Quinta Del Buitre - Miguel Falco E.F 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD La Quinta Del Buitre 67%, Miguel Falco E.F 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD La Quinta Del Buitre - Miguel Falco E.F 2:2