Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miguel Falco E.F CD La Quinta Del Buitre
Swift Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 26.4
good Schieten average
average Passen weak
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Díaz draait met de bal, schiet en ... Homoţescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Arrieta de bal. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Canales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto onderschept slim de pass. Butto draait met de bal, schiet en ... Ledezma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Falco E.F - CD La Quinta Del Buitre 1:0

35e minuut.
Klungelig pakt Butto de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirela. Butto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pirela passt de bal zonder na te denken. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta geeft de bal voor. Klungelig pakt Ledezma de bal. Araújo onderschept slim de pass. Ledezma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miguel Falco E.F 45%, CD La Quinta Del Buitre 55%.
Miguel Falco E.F - CD La Quinta Del Buitre 1:0

48e minuut.
Díaz passt de bal met de wreef. Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carrero de bal. Quintana geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miguel Falco E.F - CD La Quinta Del Buitre 1:1

51e minuut.
Bencomo met de inworp. Carrero rent richting de bal. Carrero geeft een lange en hoge pass. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto draait met de bal, schiet en ... Ledezma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ledezma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Del Valle is nu in balbezit. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Manzano is nu in balbezit. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ... Canales bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Falco E.F - CD La Quinta Del Buitre 1:2

64e minuut.
Arcay geeft de bal voor. Bencomo rent richting de bal. Bencomo passt de bal in één keer door. Ledezma rent richting de bal. Ledezma met een sublieme pass. Ledezma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek geeft een hoge lob. Butto met een sublieme pass. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Del Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Del Valle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Araújo de bal. Butto rent richting de bal. Butto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miguel Falco E.F - CD La Quinta Del Buitre 2:2

79e minuut.
Villanueva is nu in balbezit. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña Zauner begaat een overtreding. Carrero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Falco E.F - CD La Quinta Del Buitre 3:2

83e minuut.
Arrieta speelt de bal door. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva passt de bal in één keer door. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Falco E.F - CD La Quinta Del Buitre 4:2

84e minuut.
Manzano met een sublieme pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miguel Falco E.F 39%, CD La Quinta Del Buitre 61%.
Miguel Falco E.F - CD La Quinta Del Buitre 4:2