Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo chacao Toros Negros
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Olivero verovert de bal door een tackle van achteren. Olivero draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Silva de bal onder controle te krijgen. Ríos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo chacao - Toros Negros 1:0

10e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo onderschept slim de pass. Gamargo passt de bal in één keer door. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo draait met de bal, schiet en ... Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Olivero is nu in balbezit. Olivero passt de bal zonder na te denken. Perozo is nu in balbezit. Perozo schiet op doel. Ríos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Cabrales verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrales passt de bal met de wreef. Pinto met een sublieme pass. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
deportivo chacao - Toros Negros 1:1

21e minuut.
Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Romero de bal. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ferreira speelt de bal door. Cabrales is nu in balbezit. Cabrales passt de bal met de wreef. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ... Ribera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo probeert naar een medespeler te passen. Perozo is nu in balbezit. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo chacao - Toros Negros 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo chacao 56%, Toros Negros 44%.
deportivo chacao - Toros Negros 2:1

56e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva geeft de bal voor. Cabrales met een sublieme pass. Perozo is nu in balbezit. Perozo schiet op doel. Ríos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo chacao - Toros Negros 3:1

59e minuut.
Klungelig pakt Pinto de bal. Claverie speelt de bal door. Daar is Navea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel. Ribera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Claverie geeft een lange en hoge pass. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea begaat een overtreding. Navea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo chacao 48%, Toros Negros 52%.
deportivo chacao - Toros Negros 3:1