Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futbol clud barcelona theway12
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Requena is nu in balbezit. Leal verovert de bal door een tackle van achteren. Leal passt de bal met de wreef. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol clud barcelona - theway12 1:0

33e minuut.
Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Túñez rent richting de bal. Leal onderschept slim de pass. Leal geeft een lange en hoge pass. Rivas springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
futbol clud barcelona - theway12 1:1

41e minuut.
Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez verovert de bal door een tackle van achteren. Yánez passt de bal zonder na te denken. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol clud barcelona 42%, theway12 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
futbol clud barcelona - theway12 1:1

48e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Rocha speelt de bal door. Daar is Ariza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariza draait met de bal, schiet en ... Velandia probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zárate speelt de bal door. Túñez rent richting de bal. Túñez geeft de bal voor. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Túñez passt de bal zonder na te denken. Aguerreverre rent richting de bal. Aguerreverre passt de bal zonder na te denken. Túñez is nu in balbezit. Túñez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rivas kopt de bal weg. Requena is nu in balbezit. Requena met een sublieme pass. Téllez rent richting de bal. Téllez probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Aguerreverre geeft de bal voor. Zárate met een sublieme pass. Túñez met een sublieme pass. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Aguerreverre onderschept slim de pass. Aguerreverre passt de bal zonder na te denken. Ariza heeft problemen om de bal te vangen. Ariza passt de bal zonder na te denken. Castellini geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Zárate probeert wanhopig de bal te grijpen. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol clud barcelona - theway12 2:1

75e minuut.
Ariza rent richting de bal. Ariza passt de bal met de wreef. Castellano speelt de bal door. Ariza rent richting de bal. Ariza schiet op doel. Zárate bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol clud barcelona 24%, theway12 76%.
futbol clud barcelona - theway12 2:1