Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futbol clud barcelona deportivo chacao
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Olivo rent richting de bal. Perozo onderschept slim de pass. Sarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo verovert de bal door een tackle van achteren. Perozo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea geeft een lange en hoge pass. Perozo kopt de bal weg. Borboa is nu in balbezit. Borboa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Olivo met een harde bal richting middenveld. Téllez rent richting de bal. Téllez met een sublieme pass. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Túñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero speelt de bal door. Perozo is nu in balbezit. Perozo schiet op doel. Carbonell bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol clud barcelona 56%, deportivo chacao 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
futbol clud barcelona - deportivo chacao 0:0

66e minuut.
Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Rocha rent richting de bal. Romero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romero krijgt een gele kaart. Rocha raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Túñez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol clud barcelona - deportivo chacao 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol clud barcelona 41%, deportivo chacao 59%.
futbol clud barcelona - deportivo chacao 1:0