Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lo guardianes futbol clud barcelona
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Castellini verovert de bal door een tackle van achteren. Ariza is nu in balbezit. Ariza passt de bal met de wreef. Rocha is nu in balbezit. Rocha draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lo guardianes - futbol clud barcelona 0:1

18e minuut.
Olivo rent richting de bal. Olivo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carache geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Santana passt de bal met de wreef. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ariza haalt uit met een fantastische trap. Márquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Téllez neemt de hoekschop. Castellini kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lo guardianes 41%, futbol clud barcelona 59%.
lo guardianes - futbol clud barcelona 0:1

57e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Mendoza met een sublieme pass. Ariza is nu in balbezit. Daar is Ariza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quiñones trapt de bal weg van het doel. Pozo kopt de bal weg. Sucre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Sarcos geeft de bal voor. Inworp. Carache met de inworp. Pozo rent richting de bal. Pozo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Téllez rent richting de bal. Téllez probeert naar een medespeler te passen. Rojas heeft problemen om de bal te vangen. Castellini onderschept slim de pass. Castellini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Salas rent richting de bal. Salas passt de bal met de wreef. Olivo rent richting de bal. Sucre verovert de bal door een tackle van achteren. Sucre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ariza geeft een lange en hoge pass. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez passt de bal zonder na te denken. Ariza is nu in balbezit. Ariza haalt uit met een fantastische trap. Quiñones probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Castellini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quiñones speelt de bal door. Castellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellini geeft de bal voor. Quiñones bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lo guardianes 48%, futbol clud barcelona 52%.
lo guardianes - futbol clud barcelona 0:1