Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
theway12 san francisco spor
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Isea geeft de bal voor. Ledezma is nu in balbezit. Villasmil verovert de bal door een tackle van achteren. Villasmil heeft problemen om de bal te vangen. Villasmil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Velandia met een harde bal richting middenveld. Villasmil kopt de bal weg. Klungelig pakt Ortega de bal. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
theway12 - san francisco spor 1:0

9e minuut.
Isea is nu in balbezit. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo speelt de bal door. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
theway12 - san francisco spor 1:1

13e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Isea speelt de bal door. Carrillo rent richting de bal. Carrillo met een sublieme pass. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango haalt uit met een fantastische trap. Zárate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
theway12 - san francisco spor 1:2

17e minuut.
Leal rent richting de bal. Leal geeft de bal voor. Andrade probeert de bal aan de voet te houden. Villasmil is nu in balbezit. Villasmil haalt uit met een fantastische trap. Valbuena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Andrade kopt de bal weg. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrillo. Carrillo krijgt een gele kaart. Yánez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Yánez kan niet meer verder spelen. Ortiz komt het veld opgelopen. Ortiz met een snel genomen vrije trap. Montilla rent richting de bal. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: theway12 48%, san francisco spor 52%.
theway12 - san francisco spor 1:2

49e minuut.
Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo geeft de bal voor. Isea bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango onderschept slim de pass. Arango schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Arango rent richting de bal. Arango schiet op doel. Ortiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrillo rent richting de bal. Carrillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Arango raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Da Silva komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Adamas geeft de bal voor. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea probeert naar een medespeler te passen. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Isea geeft de bal voor. Adamas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Andrade de bal. Villasmil rent richting de bal. Villasmil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
theway12 - san francisco spor 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: theway12 55%, san francisco spor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
theway12 - san francisco spor 2:2