Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san francisco spor theway12
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Ortega met een sublieme pass. Klungelig pakt Rivas de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Leal maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Carrillo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Da Silva komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Adamas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Castellano de bal onder controle te krijgen. Andrade rent richting de bal. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ángel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silva geeft de bal voor. Montoya rent richting de bal. Montoya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Velandia met een harde bal richting middenveld. Castro kopt de bal weg. Ledezma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san francisco spor 58%, theway12 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
san francisco spor - theway12 0:0

48e minuut.
Inworp. Ortega met een snelle inworp. Ledezma speelt de bal door. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya geeft een lange en hoge pass. Zárate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arango rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
san francisco spor - theway12 1:0

67e minuut.
Castro speelt de bal door. Montilla kan de bal niet met de borst controleren. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas schiet op doel. Valbuena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
san francisco spor - theway12 1:1

69e minuut.
Arango heeft problemen om de bal te vangen. Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal in één keer door. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Canorea probeert de bal aan de voet te houden. Castellano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canorea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canorea met een snel genomen vrije trap. González rent richting de bal. Montoya rent richting de bal. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sosa rent richting de bal. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma geeft een hoge lob. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Da Silva speelt de bal door. Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano speelt de bal door. Da Silva is nu in balbezit. Da Silva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san francisco spor 46%, theway12 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
san francisco spor - theway12 1:1