Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo chacao CD La Quinta Del Buitre
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 25.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Adames passt de bal in één keer door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano rent richting de bal. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo chacao - CD La Quinta Del Buitre 0:1

5e minuut.
Ramírez passt de bal met de wreef. Pirela is nu in balbezit. Pirela met een sublieme pass. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo chacao - CD La Quinta Del Buitre 0:2

25e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Farías de bal. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano draait met de bal, schiet en ... Claverie probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Díaz rent richting de bal. Gamargo rent richting de bal. Gamargo passt de bal met de wreef. Manzano rent richting de bal. Manzano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo chacao - CD La Quinta Del Buitre 0:3

42e minuut.
Farías geeft een hoge lob. Romero is nu in balbezit. Romero geeft de bal voor. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo chacao 63%, CD La Quinta Del Buitre 37%.
deportivo chacao - CD La Quinta Del Buitre 0:3

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Quintana de bal onder controle te krijgen. Manzano is nu in balbezit. Claverie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manzano raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vargas neemt zijn aanloop. Ribera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez geeft een lange en hoge pass. Perozo rent richting de bal. Perozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo chacao - CD La Quinta Del Buitre 1:3

75e minuut.
Arcay passt de bal zonder na te denken. Manzano rent richting de bal. Díaz is nu in balbezit. Manzano rent richting de bal. Manzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo chacao - CD La Quinta Del Buitre 1:4

88e minuut.
Toro is nu in balbezit. Toro met een sublieme pass. Klungelig pakt Romero de bal. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo chacao 60%, CD La Quinta Del Buitre 40%.
deportivo chacao - CD La Quinta Del Buitre 1:4