Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miguel Falco E.F Toros Negros
Swift Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 20.4
goed Schieten waardeloos
matig Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Carrero onderschept slim de pass. Carrero met een sublieme pass. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel. Ríos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Del Valle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amorebieta komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Zdunek heeft problemen om de bal te vangen. Zdunek passt de bal zonder na te denken. Ocampo rent richting de bal. Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Infante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferreira rent richting de bal. Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel. Polanco bokst de bal weg.

20e minuut.
Ledezma kopt de bal weg. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Butto rent richting de bal. Butto draait met de bal, schiet en ... Ríos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Falco E.F - Toros Negros 1:0

21e minuut.
Claverie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zdunek met een snelle inworp. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Ríos bokst de bal weg.

25e minuut.
Arrieta passt de bal met de wreef. Ferreira rent richting de bal. Ferreira speelt de bal door. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ... Polanco bokst de bal weg.

28e minuut.
Ferreira met een sublieme pass. Bencomo is nu in balbezit. Bencomo geeft een lange en hoge pass. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Polanco met een harde bal richting middenveld. Zdunek kopt de bal weg. Ocampo is nu in balbezit. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Płotka speelt de bal door. Zdunek is nu in balbezit. Zdunek passt de bal in één keer door. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miguel Falco E.F 50%, Toros Negros 50%.
Miguel Falco E.F - Toros Negros 1:0

46e minuut.
Cabrales rent richting de bal. Butto verovert de bal door een tackle van achteren. Butto geeft een hoge lob. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Infante de bal. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Butto rent richting de bal. Butto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Amorebieta geeft de bal voor. Claverie kopt de bal weg. Villanueva rent richting de bal. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Carrero met een sublieme pass. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva speelt de bal door. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Falco E.F - Toros Negros 2:0

71e minuut.
Arrieta geeft een hoge lob. Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villanueva rent richting de bal. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Falco E.F - Toros Negros 3:0

76e minuut.
Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma passt de bal met de wreef. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto onderschept slim de pass. Butto draait met de bal, schiet en ... Ríos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Falco E.F - Toros Negros 4:0

78e minuut.
Piedra verovert de bal door een tackle van achteren. Piedra geeft de bal voor. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Piedra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Carrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Polanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miguel Falco E.F 32%, Toros Negros 68%.
Miguel Falco E.F - Toros Negros 4:0