Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Negros Miguel Falco E.F
Normal Tactiek Swift
38% Balbezit 62%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 32.4
poor Schieten solid
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


10e minuut.
Del Valle passt de bal in één keer door. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ocampo raakt geblesseerd tijdens het duel. Amundaray met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Carrero passt de bal met de wreef. Ledezma rent richting de bal. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Negros - Miguel Falco E.F 0:1

20e minuut.
Zdunek speelt de bal door. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Santeliz is nu in balbezit. Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Arrieta passt de bal met de wreef. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zdunek met een sublieme pass. Butto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Claverie. Claverie krijgt een gele kaart. Butto raakt geblesseerd tijdens het duel. Butto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ledezma krijgt zijn hoofd ertegen. Ríos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Santeliz geeft de bal voor. Del Valle rent richting de bal. Del Valle passt de bal in één keer door. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Carrero verovert de bal door een tackle van achteren. Carrero geeft een lange en hoge pass. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Arrieta geeft de bal voor. Carrero kan de bal niet met de borst controleren. Carrero geeft een lange en hoge pass. Suárez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butto krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Bencomo probeert naar een medespeler te passen. Carrero geeft een lange en hoge pass. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Negros - Miguel Falco E.F 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Negros 67%, Miguel Falco E.F 33%.
Toros Negros - Miguel Falco E.F 0:2

51e minuut.
Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira rent richting de bal. Carrero onderschept slim de pass. Carrero geeft de bal voor. Zdunek geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ledezma springt en kopt de bal. Ríos bokst de bal weg.

65e minuut.
Amundaray verovert de bal door een tackle van achteren. Amundaray passt de bal met de wreef. Silva is nu in balbezit. Butto verovert de bal door een tackle van achteren. Butto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Negros - Miguel Falco E.F 0:3

71e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Villanueva passt de bal met de wreef. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Ríos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Negros - Miguel Falco E.F 0:4

79e minuut.
Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle passt de bal in één keer door. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Butto is nu in balbezit. Butto haalt uit met een fantastische trap. Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Villanueva passt de bal met de wreef. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel. Klungelig pakt Butto de bal. Butto draait met de bal, schiet en ... Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Amundaray speelt de bal door. Villanueva rent richting de bal. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Villanueva de bal onder controle te krijgen. Villanueva passt de bal in één keer door. Suárez met een sublieme pass. Butto rent richting de bal. Butto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Negros 59%, Miguel Falco E.F 41%.
Toros Negros - Miguel Falco E.F 0:4