Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lo guardianes deportivo chacao
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Klungelig pakt Borboa de bal. Rojas is nu in balbezit. Borboa begaat een overtreding. Borboa krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Salas probeert naar een medespeler te passen. Sucre is nu in balbezit. Claverie is nu in balbezit. Sucre onderschept slim de pass. Sucre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ramírez geeft de bal voor. Seijas kopt de bal weg. Sucre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucre haalt uit met een fantastische trap. Ribera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lo guardianes - deportivo chacao 1:0

30e minuut.
Salas met een sublieme pass. Arnáudez rent richting de bal. Gamargo met een sublieme pass. Sucre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucre draait met de bal, schiet en ... Ribera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carache geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sucre bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
lo guardianes - deportivo chacao 2:0

33e minuut.
Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo speelt de bal door. Sucre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucre haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Navea de bal onder controle te krijgen. Ribera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez speelt de bal door. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo onderschept slim de pass. Perozo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Romero trapt de bal weg van het doel. Borboa kopt de bal weg. Daar is Arnáudez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lo guardianes 43%, deportivo chacao 57%.
lo guardianes - deportivo chacao 2:0

57e minuut.
Borboa rent richting de bal. Arnáudez is nu in balbezit. Borboa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borboa krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Carache is nu in balbezit. Carache geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gutiérrez geeft de bal voor. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache speelt de bal door. Klungelig pakt Sucre de bal. Sucre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lo guardianes 41%, deportivo chacao 59%.
lo guardianes - deportivo chacao 2:0