Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
theway12 CD La Quinta Del Buitre
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 25.9
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Manzano rent richting de bal. Manzano draait met de bal, schiet en ... González probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
theway12 - CD La Quinta Del Buitre 0:1

8e minuut.
González rent richting de bal. Manzano is nu in balbezit. González verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz onderschept slim de pass. Díaz schiet op doel. Zárate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velandia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Velandia geeft de bal voor. Vargas is nu in balbezit. Vargas geeft een lange en hoge pass. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: theway12 58%, CD La Quinta Del Buitre 42%.
theway12 - CD La Quinta Del Buitre 0:1

67e minuut.
Toro probeert naar een medespeler te passen. Isea is nu in balbezit. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Manzano is nu in balbezit. Manzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
theway12 - CD La Quinta Del Buitre 0:2

70e minuut.
Isea speelt de bal door. Pirela rent richting de bal. Leal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leal krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Toro passt de bal met de wreef. Daar is Yánez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
theway12 - CD La Quinta Del Buitre 0:3

81e minuut.
Díaz rent richting de bal. Isea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Díaz. Isea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Isea kan niet meer verder spelen. Ortiz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: theway12 55%, CD La Quinta Del Buitre 45%.
theway12 - CD La Quinta Del Buitre 0:3