Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD La Quinta Del Buitre theway12
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Isea bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz met een sublieme pass. Manzano rent richting de bal. Manzano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Peña Zauner geeft de bal voor. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez passt de bal met de wreef. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Toro geeft de bal voor. Klungelig pakt Sosa de bal. Manzano is nu in balbezit. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD La Quinta Del Buitre - theway12 1:0

21e minuut.
Ledezma geeft de bal voor. Yánez kopt de bal weg. Pirela heeft problemen om de bal te vangen. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pirela onderschept slim de pass. Díaz is nu in balbezit. Díaz met een sublieme pass. Manzano is nu in balbezit. Manzano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Valdés geeft de bal voor. Quintana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sosa is nu in balbezit. Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD La Quinta Del Buitre 40%, theway12 60%.
CD La Quinta Del Buitre - theway12 1:0

50e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal in één keer door. Pirela rent richting de bal. Rivas onderschept slim de pass. Rivas draait met de bal, schiet en ... Ledezma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro passt de bal met de wreef. González rent richting de bal. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Díaz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Velandia de bal onder controle te krijgen. Manzano rent richting de bal. Manzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD La Quinta Del Buitre - theway12 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD La Quinta Del Buitre 44%, theway12 56%.
CD La Quinta Del Buitre - theway12 2:0