Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD La Quinta Del Buitre futbol clud barcelona
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 20.2
matig Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Manzano passt de bal in één keer door. Peña Zauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez speelt de bal door. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Túñez rent richting de bal. Met opzet legt Díaz zijn tegenspeler op de grond. Túñez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Túñez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Téllez rent richting de bal. Téllez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Toro heeft problemen om de bal te vangen. Toro met een sublieme pass. Manzano is nu in balbezit. Manzano haalt uit met een fantastische trap. Olivo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CD La Quinta Del Buitre - futbol clud barcelona 1:0

35e minuut.
Requena heeft problemen om de bal te vangen. Quintana rent richting de bal. Quintana passt de bal in één keer door. Manzano is nu in balbezit. Manzano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD La Quinta Del Buitre - futbol clud barcelona 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD La Quinta Del Buitre 41%, futbol clud barcelona 59%.
CD La Quinta Del Buitre - futbol clud barcelona 2:0

50e minuut.
Peña Zauner rent richting de bal. Peña Zauner geeft de bal voor. Inworp. Téllez met een snelle inworp. Ariza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Toro passt de bal in één keer door. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Túñez rent richting de bal. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz is nu in balbezit. Túñez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Túñez krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariza is nu in balbezit. Pirela probeert naar een medespeler te passen. Ariza is nu in balbezit. Ariza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Pirela met een sublieme pass. Túñez rent richting de bal. Túñez passt de bal met de wreef. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD La Quinta Del Buitre 47%, futbol clud barcelona 53%.
CD La Quinta Del Buitre - futbol clud barcelona 2:0