Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miguel Falco E.F theway12
Swift Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Villanueva speelt de bal door. Castellano heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma speelt de bal door. Butto is nu in balbezit. Butto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Villanueva is nu in balbezit. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Butto heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zárate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek passt de bal in één keer door. Ledezma rent richting de bal. Butto rent richting de bal. Butto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Velandia de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zdunek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ledezma springt en kopt de bal. Zárate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Ledezma met een sublieme pass. Butto is nu in balbezit. Butto schiet op doel. Zárate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Falco E.F - theway12 1:0

23e minuut.
Carrero geeft de bal voor. Płotka kopt de bal weg. Klungelig pakt Arrieta de bal. Rivas rent richting de bal. Rivas haalt uit met een fantastische trap. Canales bokst de bal weg.

27e minuut.
Carrero met de inworp. Castellano is nu in balbezit. Castellano speelt de bal door. Del Valle rent richting de bal. Del Valle geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Arrieta is nu in balbezit. Arrieta passt de bal met de wreef. Villanueva met een sublieme pass. Butto is nu in balbezit. Butto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Sosa is nu in balbezit. Villanueva onderschept slim de pass. Butto is nu in balbezit. Butto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Falco E.F - theway12 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miguel Falco E.F 29%, theway12 71%.
Miguel Falco E.F - theway12 2:0

47e minuut.
González heeft problemen om de bal te vangen. Butto is nu in balbezit. González verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Arrieta geeft een lange en hoge pass. Butto heeft problemen om de bal te vangen. Butto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Zárate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Castellano de bal onder controle te krijgen. Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Villanueva controleert de bal met de borst. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Zdunek verovert de bal door een tackle van achteren. Yánez rent richting de bal. Zdunek onderschept slim de pass. Zdunek met een sublieme pass. Villanueva speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Velandia probeert de bal aan de voet te houden. Butto is nu in balbezit. Butto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Arrieta is nu in balbezit. Arrieta geeft de bal voor. Daar is Velandia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miguel Falco E.F - theway12 3:0

87e minuut.
Ledezma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Valle rent richting de bal. Del Valle met een sublieme pass. Butto rent richting de bal. Butto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miguel Falco E.F 24%, theway12 76%.
Miguel Falco E.F - theway12 3:0