Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
theway12 Miguel Falco E.F
Normal Tactiek Swift
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 31.8
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Castellano is nu in balbezit. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano begaat een overtreding. Castellano krijgt een gele kaart. Ledezma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carrero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ledezma kopt de bal weg. Villanueva rent richting de bal. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
González speelt de bal door. Isea probeert de bal met de borst te controleren. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Zárate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
theway12 - Miguel Falco E.F 0:1

10e minuut.
Bencomo geeft een hoge lob. Ledezma kopt de bal weg. Isea heeft problemen om de bal te vangen. Carrero rent richting de bal. Carrero geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Carrero rent richting de bal. Leal verovert de bal door een tackle van achteren. Leal passt de bal zonder na te denken. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Zárate probeert naar een medespeler te passen. Zdunek kopt de bal weg. Butto rent richting de bal. Butto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
theway12 - Miguel Falco E.F 0:2

26e minuut.
Villanueva kopt de bal weg. Castellano heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
theway12 - Miguel Falco E.F 0:3

40e minuut.
Zárate trapt de bal weg van het doel. Villanueva kopt de bal weg. Daar is Carrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma geeft een lange en hoge pass. Zárate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero onderschept slim de pass. Villanueva is nu in balbezit. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: theway12 66%, Miguel Falco E.F 34%.
theway12 - Miguel Falco E.F 0:3

47e minuut.
Castellano is nu in balbezit. Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Carrero rent richting de bal. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel. Zárate bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
theway12 - Miguel Falco E.F 0:4

49e minuut.
Arrieta passt de bal in één keer door. Zdunek is nu in balbezit. Zdunek met een sublieme pass. Daar is Butto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Del Valle is nu in balbezit. Del Valle geeft een lange en hoge pass. Sosa heeft problemen om de bal te vangen. Butto rent richting de bal. Butto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
theway12 - Miguel Falco E.F 0:5

52e minuut.
Yánez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villanueva rent richting de bal. Villanueva met een sublieme pass. Zárate bokst de bal weg.

54e minuut.
Isea bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva verovert de bal door een tackle van achteren. Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
González rent richting de bal. Villanueva is nu in balbezit. González tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villanueva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Butto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
theway12 - Miguel Falco E.F 0:6

61e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. Isea is nu in balbezit. Villanueva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villanueva krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Ledezma passt de bal zonder na te denken. Velandia rent richting de bal. Butto onderschept slim de pass. Butto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
theway12 - Miguel Falco E.F 0:7

76e minuut.
Butto onderschept slim de pass. Butto schiet op doel. González probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel. Zárate bokst de bal weg. Paal!

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zárate niet meer kan verder spelen. Castro komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Sosa verovert de bal door een tackle van achteren. Sosa probeert naar een medespeler te passen. Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Butto de bal. Butto schiet op doel. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
theway12 - Miguel Falco E.F 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: theway12 76%, Miguel Falco E.F 24%.
theway12 - Miguel Falco E.F 0:8