Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Deportivo Falcon FC Atletico Zulia
FURIA Tactiek korn2
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 42.6
good Schieten adequate
weak Passen adequate
weak Verdedigen good


18e minuut.
Peña Zauner speelt de bal door. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ met een sublieme pass. Caolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Caolha schiet op doel. Ilioara bokst de bal weg. Mašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić schiet op doel. Ilioara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Deportivo Falcon FC - Atletico Zulia 0:1

19e minuut.
Mašić met een sublieme pass. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Bondăreţ met een snelle inworp. Stournaras geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Caolha de bal. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ speelt de bal door. Mašić rent richting de bal. Mašić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ilioara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Hollanda controleert de bal met de borst. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki passt de bal met de wreef. Mašić is nu in balbezit. Mašić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Deportivo Falcon FC - Atletico Zulia 0:2

35e minuut.
Friaça speelt de bal door. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mašić rent richting de bal. Mašić haalt uit met een fantastische trap. Ilioara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Deportivo Falcon FC 71%, Atletico Zulia 29%.
Atletico Deportivo Falcon FC - Atletico Zulia 0:2

46e minuut.
Beuckert is nu in balbezit. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Mašić heeft problemen om de bal te vangen. Mašić draait met de bal, schiet en ... Ilioara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Espinoza kan de bal niet met de borst controleren. Schilling geeft de bal voor. Caolha is nu in balbezit. Caolha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caolha is nu in balbezit. Caolha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mašić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Deportivo Falcon FC - Atletico Zulia 0:3

62e minuut.
Delgado met een harde bal richting middenveld. Stournaras kopt de bal weg. Beuckert bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašić verovert de bal door een tackle van achteren. Mašić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Budnicki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Perez Greco komt het veld opgelopen. Calatroni komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Perea rent richting de bal. Perea geeft de bal voor. Mašić is nu in balbezit. Mašić schiet op doel. Ilioara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Deportivo Falcon FC - Atletico Zulia 0:4

86e minuut.
Caolha rent richting de bal. Caolha passt de bal met de wreef. Mašić rent richting de bal. Mašić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Beuckert de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bondăreţ zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Caolha de bal. Caolha haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Deportivo Falcon FC 71%, Atletico Zulia 29%.
Atletico Deportivo Falcon FC - Atletico Zulia 0:4