Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Zulia Atletico Deportivo Falcon FC
korn 9 Tactiek full defensa
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 30
poor Schieten good
adequate Passen poor
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Rincón passt de bal zonder na te denken. Qvarnström probeert de bal met de borst te controleren. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvarnström onderschept slim de pass. Qvarnström haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Qvarnström verovert de bal door een tackle van achteren. Qvarnström geeft de bal voor. Andrade probeert de bal met de borst te controleren. Qvarnström rent richting de bal. Qvarnström schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Klungelig pakt Zancu de bal. Ivanac speelt de bal door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Baena probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bondăreţ geeft de bal voor. Baena probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ kopt de bal weg. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Beuckert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ onderschept slim de pass. Bondăreţ speelt de bal door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Deportivo Falcon FC 1:0

18e minuut.
Andrade onderschept slim de pass. Calatroni is nu in balbezit. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Qvarnström rent richting de bal. Qvarnström schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Qvarnström rent richting de bal. Qvarnström haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Deportivo Falcon FC 2:0

37e minuut.
Daar is Friaça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garvey verovert de bal door een tackle van achteren. Garvey geeft een lange en hoge pass. Qvarnström is nu in balbezit. Qvarnström haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 21%, Atletico Deportivo Falcon FC 79%.
Atletico Zulia - Atletico Deportivo Falcon FC 2:0

51e minuut.
Rincón heeft problemen om de bal te vangen. Qvarnström bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatroni rent richting de bal. Qvarnström onderschept slim de pass. Qvarnström schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Perea geeft een hoge lob. Andrade kopt de bal weg. Qvarnström bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvarnström draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Deportivo Falcon FC 3:0

59e minuut.
González raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mangana komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Doeltrap. Perez Greco komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ivanac onderschept slim de pass. Ivanac speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvarnström verovert de bal door een tackle van achteren. Qvarnström haalt uit met een fantastische trap. Baena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Qvarnström de bal. Qvarnström schiet op doel. Baena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Yriarte komt het veld opgelopen. Banasiuk komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Garvey de bal. Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Andrade de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vinding Jensen komt het veld opgelopen. Turró komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ivanac met een sublieme pass. Klungelig pakt Delgado de bal. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Atletico Deportivo Falcon FC 4:0

77e minuut.
Bondăreţ probeert naar een medespeler te passen. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calatroni is nu in balbezit. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Banasiuk passt de bal zonder na te denken. Ivanac is nu in balbezit. Ivanac probeert naar een medespeler te passen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chosadas geeft een lange en hoge pass. Garvey kopt de bal weg. Qvarnström rent richting de bal. Qvarnström haalt uit met een fantastische trap. Baena probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bondăreţ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calatroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatroni passt de bal met de wreef. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ivanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanac geeft een hoge lob. Qvarnström kopt de bal weg. Andrade is nu in balbezit. Andrade schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 23%, Atletico Deportivo Falcon FC 77%.
Atletico Zulia - Atletico Deportivo Falcon FC 4:0