Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo la vega F.C Atletico Dos laguna
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirinos is nu in balbezit. Atencio begaat een overtreding. Chirinos raakt geblesseerd tijdens het duel. Ordóñez komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Freire rent richting de bal. Freire passt de bal in één keer door. Iriarte is nu in balbezit. Freire rent richting de bal. Freire schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo la vega F.C - Atletico Dos laguna 0:1

16e minuut.
Rodríguez passt de bal in één keer door. Crespo kan de bal niet met de borst controleren. Chirinos is nu in balbezit. Crespo rent richting de bal. Crespo draait met de bal, schiet en ... Carrillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Freire geeft een hoge lob. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo la vega F.C - Atletico Dos laguna 0:2

25e minuut.
Urbaneja is nu in balbezit. Uslar Pietri onderschept slim de pass. Uslar Pietri speelt de bal door. Chirinos is nu in balbezit. Chirinos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Crespo rent richting de bal. Crespo passt de bal met de wreef. Chirinos is nu in balbezit. Chirinos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Inciarte de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Uslar Pietri neemt de hoekschop. Klungelig pakt Torres de bal. Chirinos is nu in balbezit. Chirinos haalt uit met een fantastische trap. Carrillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo la vega F.C - Atletico Dos laguna 1:2

37e minuut.
Clavijo rent richting de bal. Clavijo geeft de bal voor. Ordóñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire onderschept slim de pass. Freire draait met de bal, schiet en ... Ereu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo la vega F.C 41%, Atletico Dos laguna 59%.
deportivo la vega F.C - Atletico Dos laguna 1:2

47e minuut.
Freire met een sublieme pass. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodríguez. Rodríguez krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordóñez is nu in balbezit. Freire schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Freire krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Crespo rent richting de bal. Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Freire passt de bal zonder na te denken. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte haalt uit met een fantastische trap. Ereu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Monagas is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Urbaneja rent richting de bal. Crespo onderschept slim de pass. Chirinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo la vega F.C 46%, Atletico Dos laguna 54%.
deportivo la vega F.C - Atletico Dos laguna 1:2